Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven, wil je liever geen zorgen hebben over hoe je eruit ziet. Daarom bied ik twee pakketten aan voor de bride to be. Ik vind het erg belangrijk dat de bruid zichzelf voelt op haar mooiste dag. De bruidsmake-up zal daarom helemaal naar de wens van de bruid zijn. Samen bespreken wij eerst wat jij graag zou willen en zullen wij starten met een proef make-up in mijn studio.  Ik zorg ervoor dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten.

 

Heb je andere wensen of vragen, geef dit aan en samen zorgen we ervoor dat jij stralend JA gaat zeggen. Ik maak gebruik van de professionele producten van Make-up Studio Amsterdam en Tyro Cosmetics. Omdat ik al jarenlang bruiden opmaak, heb ik veel ervaring en kan ik je ook helpen met eventuele andere vragen met betrekking tot jouw bruiloft. 

Hoe kan ik je helpen?

bruid Kimberly.jpg
BASIS PAKKET

Dit pakket bestaat uit een proef make-up en intake in mijn Studio in Maarssen. Tijdens de intake bespreken we al jouw wensen en proberen we de make-up uit. Voor de bruidsmake-up kom ik op locatie. 

Prijs 225 euro 

bruid Kimberly 2.jpg
BASIS PLUS PAKKET

Dit pakket bestaat uit het basis pakket en daarnaast geef ik een uitgebreide  gezichtsbehandeling  & wenkbrauwstyling ter voorbereiding op de grote dag. 

Prijs 295 euro

bruid Kimberly.jpg
VERDERE TARIEVEN

Bruidsmake-up op locatie €150 

Touch-up op locatie €75 (excl reiskosten)

Gasten €50

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en geldig in Maarssen, daarbuiten reken ik € 0,30 per km. Bij werkzaamheden die voor 07:00 plaatsvinden, bereken ik een toeslag van € 30,-