BRUIDSMAKE-UP 

 

Ontspannen je dag beginnen, alles los kunnen laten en optimaal genieten! In alle rust en vertrouwen creëer ik de mooiste versie van jezelf, zodat jij je stralend, mooi en zelfverzekerd voelt op je trouwdag. Wil jij dit ook? Plan dan een kennismakingsgesprek en proef make-up in. 

Tijdens het gesprek krijg je een beetje een idee wie ik ben en wat ik voor jou kan doen. Je kunt tijdens ons gesprek direct al je vragen stellen en zal ik jouw wensen op een rijtje zetten.⁠

 

Wil je weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Kijk dan in mijn agenda of neem contact met mij op via het contactformulier. 

Ik bied twee pakketten aan voor de bride to be. Ik vind het erg belangrijk dat de bruid zichzelf voelt op haar mooiste dag. De bruidsmake-up zal daarom helemaal naar de wens van de bruid zijn. Samen bespreken wij eerst wat jij graag zou willen en zullen wij starten met een proef make-up in mijn studio.  Ik zorg ervoor dat de make-up de hele dag mooi blijft zitten. 

 

Heb je andere wensen of vragen met betrekking tot jullie bruiloft, geef dit dan even aan. Ik maak onder andere gebruik van de professionele producten van Make-up Studio Amsterdam en Mac Cosmetics. Omdat ik al jaren als bruidsvisagiste werk, heb ik veel ervaring opgedaan. Zo kan ik je ook helpen met eventuele andere vragen met betrekking tot jouw bruiloft. 

Hoe kan ik je helpen? 

close up eline.jpg
bruid wendy.jpg

PAKKET 1

Dit pakket bestaat uit proef make-up en intake in mijn Studio in Maarssen. Tijdens de intake bespreken we al jouw wensen en proberen we de make-up uit. Voor de bruidsmake-up kom ik op locatie. 

Prijs 249 euro 

close up eline.jpg

PAKKET 2 

Dit pakket bestaat uit een proef make-up, de bruidsmake-up en een gezichtsbehandeling om de huid voor te bereiden voor de grote dag. Op deze manier blijft de make-up perfect zitten.

Prijs 299 euro 

zwart wit wendy.jpg
fc561644-55ff-4339-8abd-1ecb6b3bb807.JPG

Extra te boeken en informatie 

Touch-up op locatie 100 euro (excl reis en parkeerkosten). 
Bruidsgasten 50 euro
Bruidsmeisjes vanaf 10 jaar 25 euro

Gebruik van kunstwimpers 12,50 euro

Op locatie reken ik €0,45 cent per km (ex. parkeerkosten) vanaf mijn adres. 

Kosten reistijd per uur 35 euro 

*De vermelde prijzen gelden voor een afspraak in mijn Studio in Maarssen.