top of page
Hetty_edited.jpg

Hetty Malda

Super leuke make-up workshop gehad bij Suzanne! Ze heeft me al meerdere keren opgemaakt voor een fotoproject en het leek me erg leuk om deze mooie look thuis zelf ook te kunnen creëren.
De workshop was super gezellig, Suzanne is altijd vrolijk en enthousiast en geeft je echt het gevoel dat je prachtig bent. Ze weet precies welke kleuren bij mijn gezicht passen en legde heel duidelijk uit hoe ik dit zelf kon aanbrengen. Er was veel tijd om te oefenen en vragen te stellen. En de producten die je tijdens de workshop gebruikt kan je allemaal bij haar kopen dus je kan thuis direct aan de slag!
Het is echt een investering waar je niet alleen een super leuke avond van hebt maar thuis ook dagelijks profijt van hebt. Dikke aanrader!!!

Sibel_edited.jpg

Sibel Scherrenberg

Ik heb hele rechte wimpers en een wimper lift behandeling laten uitvoeren bij Studio Suzanne wow wat een verschil. Hele mooie gesepareerde gekrulde wimpers. De wimper kruller heb ik voorlopig niet meer nodig. Suzanne voert deze behandeling heel professioneel uit met mooi resultaat en dit in een hele ontspannen, relaxede gezellige sfeer. Echt een aanrader!

Olga.jpg

Olga van Baal

Een behandeling bij Suzanne maakt dat ik mij voel als een VIP! Door haar uiterste precisie ga ik de deur uit met prachtige strakke en vooral gelijke wenkbrauwen. Maar ook voor make-up advies zit ik bij haar goed. Ze weet exact wat mijn gezicht nodig heeft om op zijn mooist te worden! Maar bovenal, Suzanne geeft mij het gevoel dat ik mooi en de moeite waard ben!

Sofie.jpg

Sofie van Tuijl

Heerlijke behandelingen bij Suzanne gehad. Ze heeft mij heel goed geholpen bij het creëren van perfecte wenkbrauwen en heel goed make-up advies. Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar echt goede, betaalbare en mooie make-up heb ik bij Suzanne de oplossing gevonden en weet ik het ook op de juiste manier te gebruiken en aan te brengen.

Brigitte_edited.jpg

Brigitte Heikoop

Suzanne heeft mij 2 keer opgemaakt voor het fotoproject van MPB. Ik zag er zo mooi uit, dat zou ik ook wel zelf willen kunnen doen. De workshop was erg gezellig maar zeker ook leerzaam. Nu aan de slag met de juiste producten en kleuren! Suzanne bedankt!

Jasmina.jpg

Jasmina Supica

Suzanne is een prachtige en professionele dame die gespecialiseerd is in meerdere behandelingen en make-up. Ik kom heel graag bij haar en ik ben altijd heel tevreden over het resultaat.

Arianne_edited.jpg

Arianne Hoepel

Een workshop volgen bij Suzanne is echt een feestje! Suzanne zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt! Je krijgt goed advies en je kan met al je vragen terecht. Ook kan je al de producten aan het einde van de workshop kopen zodat je thuis direct aan de slag kan:)

Profielfoto Astrid _ Notion specialist _ Aranea Advies.jpg

Astrid van de Nieuwenhof

Suzanne heeft voor mij de visagie gedaan voor een belangrijke fotoshoot, super tevreden! Suzanne is in staat om het allerbeste van jezelf te laten zien om zo’n natuurlijke manier, wow!
Daarnaast 1-op-1 make-up advies gehad, ook een aanrader. En haar beautybehandelingen zijn echt een cadeautje voor jezelf.
Al zolang als ik weet heb ik last van extreem droge en gevoelige huid, nooit het goede product voor gevonden, tot ik bij Suzanne kwam!

jenny.jpg

Jenny Werkhoven

Heerlijk om zo verwend te worden want zo voelt het door de behandeling van Suzanne. Zeker een aanrader om een afspraak te maken bij Studio Suzanne in Maarssen.

marie.jpg

Marie-louise Meijer

Suzanne is professioneel en persoonlijk in haar advies! Dat maakt het heel fijn om van alles te kunnen bespreken. Een workshop bij haar met mijn vriendinnen was ook echt een feestje! Veel gelachen en geleerd! 

iris 2.jpg

Iris Burkel

Top service! Heel erg klantvriendelijk en luistert goed naar wat jouw wensen zijn! 

bottom of page