top of page

Make-up workshops

Heb jij altijd al willen weten welke make-up nu het beste bij jouw huid past en hoe je jouw gezicht het beste kunt laten "shinen"? Welke kleuren kies je en hoe breng je de make-up aan? Tijdens mijn workshop vertel ik je al mijn professionele tips & trucs en de do's en vooral de dont's. Na afloop van de workshop is er ook de mogelijkheid om de producten aan te schaffen. 

De workshops worden gegeven in mijn Studio die midden in Maarssen-Dorp ligt. In de directe omgeving is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Na de workshop kunnen jullie nog gezellig gaan lunchen of borrelen in het dorp. Wil jij jezelf eens verwennen of zoek je een leuke middag of een avondje uit, boek dan een gezellige en leerzame workshop in mijn studio. Beschikbare data in overleg. Neem daarvoor hier contact met mij op.

Wil jij ook een snelle maar verzorgde make-up look? Geen tijd en zin om 's ochtends lang voor de spiegel te staan? Volg dan mijn '5 minuten make-up workshop'. Samen gaan we stap voor stap je eigen gezicht opmaken. 

IMG_2348.jpg

In deze workshop leer je hoe je een mooie en egale basis aanbrengt en hoe je oneffenheden kan camoufleren. Naast de basis gaan we het gezicht shapen en leer ik je hoe je een mooie smokey eye look aan kunt brengen. We eindigen met een mooie lipstick of lipgloss. 

IMG_2351.jpg

Ben je op zoek naar een leuk uitje samen met je dochter, moeder, zus of vriendin? 

Boek dan deze gezellige en intieme workshop. Samen gaan we aan de slag en beantwoord ik al jullie vragen.  

202109111207_JVB_0912[1].JPG

Wat past er nu precies bij jou qua kleur en huidtype? Heb jij altijd twijfels over wat er nu precies bij jou past en in de drogisterij kom je er ook niet uit?

In deze 1-op-1 workshop geef ik persoonlijk make-up advies, wat speciaal is afgestemd op jouw vragen en wensen.

make up advies.jpg
bottom of page