Workshop basis-make up

Wil je ook weten hoe je een juiste basis dag make-up aanbrengt voor een snelle en verzorgde uitstraling. Heb jij 's ochtends geen zin of tijd om lang voor de spiegel te staan of heb je nog nooit wat gedaan met make-up?

Volg dan mijn basis make-up workshop voor het beste eindresultaat.   

Wat houdt het in? 

We starten bij de basis met het aanbrengen van je eigen make-up en vervolgens werken we samen stap voor stap naar een mooi en natuurlijke eindresultaat. Die doen we met behulp van tips die Suzanne geeft. Tijdens de workshop gebruiken wij de producten van Make-up Studio en Golden Rose. ​

Praktische informatie

  • kosten 39,95 

  • duur 2 uur

  • te boeken vanaf 3 personen

Hetty_edited_edited.jpg

Hetty Malda

Super leuke make-up workshop gehad bij Suzanne! Ze heeft me al meerdere keren opgemaakt voor een fotoproject en het leek me erg leuk om deze mooie look thuis zelf ook te kunnen creëren.
De workshop was super gezellig, Suzanne is altijd vrolijk en enthousiast en geeft je echt het gevoel dat je prachtig bent. Ze weet precies welke kleuren bij mijn gezicht passen en legde heel duidelijk uit hoe ik dit zelf kon aanbrengen. Er was veel tijd om te oefenen en vragen te stellen. En de producten die je tijdens de workshop gebruikt kan je allemaal bij haar kopen dus je kan thuis direct aan de slag!
Het is echt een investering waar je niet alleen een super leuke avond van hebt maar thuis ook dagelijks profijt van hebt. Dikke aanrader!!!

Brigitte_edited.jpg

Brigitte Heikoop

Suzanne heeft mij 2 keer opgemaakt voor het fotoproject van MPB. Ik zag er zo mooi uit, dat zou ik ook wel zelf willen kunnen doen. De workshop was erg gezellig maar zeker ook leerzaam. Nu aan de slag met de juiste producten en kleuren! Suzanne bedankt!

Arianne.jpg

Arianne Hoepel

Een workshop volgen bij Suzanne is echt een feestje! Suzanne zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt! Je krijgt goed advies en je kan met al je vragen terecht. Ook kan je al de producten aan het einde van de workshop kopen zodat je thuis direct aan de slag kan:)

Zij gingen je voor