top of page

Workshop Basis-Make up

Weet je je soms niet goed raad met make-up? Doe je maar wat, maar wil je het een keer goed doen? Dat wil zeggen: het mooiste uit jouw gezicht benadrukken en de oneffenheden camoufleren. Zonder dat je uren voor de spiegel staat en zonder dat je er geplamuurd uitziet. Boek dan deze make-up workshop! Alle basistechnieken van de visagie komen aan bod. Door middel van de juiste professionele tips en trucs leer je hoe je je mooier en beter kunt opmaken. 

Wat houdt het in? 

We starten met het uitleggen van de basis en vervolgens werken we samen stap voor stap naar een mooi en natuurlijk eindresultaat. Tijdens de workshop gebruiken wij de producten van PUNE, Neem alvast een kijkje op www.pune.nl.

Na de workshop is er de mogelijkheid om de producten aan te schaffen. 

*Je mag zonder make-up komen.

Beschikbare data in overleg. Neem daarvoor hier contact met mij op.

IMG_2354.jpg
Hetty_edited.jpg

Hetty Malda

Super leuke make-up workshop gehad bij Suzanne! Ze heeft me al meerdere keren opgemaakt voor een fotoproject en het leek me erg leuk om deze mooie look thuis zelf ook te kunnen creëren.
De workshop was super gezellig, Suzanne is altijd vrolijk en enthousiast en geeft je echt het gevoel dat je prachtig bent. Ze weet precies welke kleuren bij mijn gezicht passen en legde heel duidelijk uit hoe ik dit zelf kon aanbrengen. Er was veel tijd om te oefenen en vragen te stellen. En de producten die je tijdens de workshop gebruikt kan je allemaal bij haar kopen dus je kan thuis direct aan de slag!
Het is echt een investering waar je niet alleen een super leuke avond van hebt maar thuis ook dagelijks profijt van hebt. Dikke aanrader!!!

Brigitte_edited.jpg

Brigitte Heikoop

Suzanne heeft mij 2 keer opgemaakt voor het fotoproject van MPB. Ik zag er zo mooi uit, dat zou ik ook wel zelf willen kunnen doen. De workshop was erg gezellig maar zeker ook leerzaam. Nu aan de slag met de juiste producten en kleuren! Suzanne bedankt!

Arianne.jpg

Arianne Hoepel

Een workshop volgen bij Suzanne is echt een feestje! Suzanne zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt! Je krijgt goed advies en je kan met al je vragen terecht. Ook kan je al de producten aan het einde van de workshop kopen zodat je thuis direct aan de slag kan:)

Zij gingen je voor

bottom of page